Magisk ! Gravide mødre vil føde elsker å spise stein stein babyen ?

mange gravide mødre kosthold under graviditet mange endringer skjer, for eksempel etter tidligere svangerskap ikke liker krydret mat, men super som, pleide å like å spise søtt etter graviditet plutselig ikke liker, eller å plutselig ha noe
spesielle interesser, og slik at disse er normale, men USA har plutselig bet mor liker å spise små steiner, anslått at mange mennesker ikke kan forstå, men den mest fantastiske er å spise små steinete mødre faktisk føde et veldig sunt
baby.

Nylig, den britiske TLC (TLC) kringkaste et funn program «Min fantasi graviditet prosess», programmet forteller historien om en amerikansk mødre har annerledes spiseforstyrrelse erfaring Silvia under svangerskapet.
Gjennom hele svangerskapet, vil du ofte se henne plukke opp noen av grusen utenfor huset.
Silvia i programmet, sa: «I denne forbindelse vil jeg føler meg veldig skyldig, men jeg måtte gjøre når jeg ser visse typer små steiner, følte jeg sikle, som vi vanligvis.
den slags reaksjon sett spesielt liker å spise mat når. egentlig, hvis jeg måtte byttes med de som liker å spise pickles og sushi, jeg virkelig ville. jeg har prøvd å ikke se ved foten av fjellet
, prøver ikke å passere de på byggeplasser, men jeg vil selvsagt føle kroppen ubehag, du vet, jeg bare ønsker å spise, «

Silvia fødselslege Dr. Robert K Silverman forklarer:» den såkalte pica?
det er å spise noe som ikke er mat substans. noen kan rett og slett være at enkelte stoffer, som is, og noen vil være relativt komplisert, slik som å spise negler. vi har snakket om før er også skadelig å spise småstein, du vil derfor ha mange forskjellige typer
sykdommen, som er alle typer parasitter, men også for å fylle hele magen, forårsaker obstruksjon, derfor er annerledes spiseforstyrrelse veldig farlig, «

i hennes arbeid, kirurgen Jody Wallis sa:
«Pica kvinner i fødsel er å være veldig forsiktig, fordi de ikke får alle de næringsstoffene den skal. for Silvia baby, vil vi finne ut om det er sunt og næringsrikt, og vil ytterligere avgjøre om jernmangel, fordi det
er den største risikoen. «til slutt, heldigvis, er veldig sunt babyen.
Silvia par spent.